STREET WORKOUT VILÁGBAJNOKI SELEJTEZŐ 2023.

frissítve: 2023. január

Magyarország 2023. április 22.

Az elmúlt 10 év street workout versenytapasztalatát és egyéb sportági ismerteimet felhasználva szeretnék egy olyan eseményt, ami elsődlegesen a versenyzőkről szól. Kiszámíthatóság a cél, mind a pontozási rendszerben, mind pedig a versenykörülményekben. Gondolok itt a versenyfelkészülési időszakban fixen elérhető versenyeszközre, az újbudai Bestrong versenyállványa, vagy arra, hogy jóval korábban elérhető a verseny szabályzata és várható menetrendje is.

A versenyt freestyle és power, férfi és női kategóriákban hirdetjük meg.

A világbajnoki selejtező pontozási rendszerének a WSWCF világszövetség honlapján feltűntetett szabályrendszerhez kell igazodnia. A teljes versenykiírást hamarosan mi is elérhetővé tesszük magyar nyelven, többek között a facebook eseménynél. Főbb pontok, hogy klasszikus kétfordulós freestyle versenyt hirdetünk, illetve power kategóriában a három fő (húzódzkodás, tolódzkodás, muscle up/nőknél pedig kelepfelhúzódás) versenygyakorlatban kvalifikáljuk a versenyzőket.

Minden súlykategóriában győztest hirdetünk, amennyiben a nevezőszám az adott kategóriában eléri a 6 főt. Ha nem éri el a 6 főt, akkor az adott súlykategória résztvevői átkerülnek a következő súlykategóriába. Például ha 5 fő könnyűsúlyú versenyző jelentkezik, ők átkerülnek a középsúlyba, és így tovább. Ha a három súlykategória összesen nem éri el a 6 főt, így abban a versenyszámban nem hirdetünk világbajnoki kvalifikált versenyzőt. A további szabálypontok nemsokára kikerülnek a facebook eseménynél.

Jelentkezés:

Freestyle kategória: Figyelem! Minden jelentkezőnek 2 darab maximum 2 perces vágatlan videót kell küldenie pontosan arról a 2 köréről, amelyet a világbajnoki selejtezőn is be szeretne mutatni ezzel igazolva felkészültségét. Emellett mp3 formátumban el kell küldenie a két köréhez szánt aláfestő zenét is az alábbiak szerint a saját nevével:

Példa Pál 1. forduló

Példa Pál 2. forduló

A két videót és a két zenét az info@szarkaakos.hu e-mail címre kell küldeni.

Power kategória: Teljes névvel és súllyal az alábbiak szerint:

Példa Pál, 91 kg, power kategória jelentkezés

A jelentkezést az info@szarkaakos.hu e-mail címre kell küldeni.

Jelentkezési határidő mindkét kategóriában: 2023. április 14. 23:00

A versenyen való részvétel minimum korhatára 16 év. 18 év alatt gondviselői hozzájárulás szükséges, amelyhez a nyilatkozatot innen tudjátok letölteni.

Helyszín: Thor Gym Újbuda

Eszköz: freestyle és power kategóriában is a Thor Gym újbudai termében állandóan megtalálható Bestrong versenyállvány 3.0, amelynek pontos paramétereit később közzétesszük a facebook eseménynél.

Bírók: Szakképzett bírói testület a freestyle kategóriában, a power kategóriában pedig Lelkes András világbajnoki 2. helyezett (power) és Péteri Dávid foglal helyet a bírói stábban.

Speaker: Rozs Gergely

Dj: Csenke Bálint

Nevezési díj:

8000 forint március 26-ig

12000 forint március 27-től április 14-ig.

Befizetés személyesen a Thor Gym Újbuda, 1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40/a címen, vagy banki átutalással a 10403758-86745757-54571001 / Szarka Ákos számlaszámra. Közlemény rovatba a nevedet és a versenykategóriát írd, az alábbi módon a saját neveddel!

,,Példa Pál nevezés power kategória”

Belépés az eseményre nézőként, kísérőként: 1000 forint, a helyszínen a recepción, bankkártyával vagy készpénzzel fizetve.

Facebook esemény és további információk hamarosan a facebook és instagram oldalakon!

Nagyon jó felkészülést kívánok mindenkinek!

Szarka Ákos