STREET WORKOUT VILÁGBAJNOKSÁGI SELEJTEZŐ 2024.

frissítve: 2024. január

A verseny időpontja: 2024. május 4., szombat

Az elmúlt 10 év street workout versenytapasztalatát és egyéb sportági ismerteimet felhasználva fejlesztjük évről évre ezt a meghatározó versenyt.

A kvalifikációt freestyle és power, férfi és női kategóriákban hirdetjük meg.

A világbajnokságra történő kvalifikáció szabályrendszere a WSWCF világszövetséggel folytatott szakmai megbeszélések alapján több alapvető módosításon, és pontosításon esik át terveink szerint 2024-ben. A legfontosabb újítás, hogy idén klasszikus, két perces fordulóra ÉS  párbajra is készülnie kell a versenyzőknek.

A részletes freestyle és power szabályzatok ITT OLVASHATÓAK. A legújabb szabályfrissítéseket mindig zölddel kiemelve jelöljük! 

Power kategóriában a három fő (húzódzkodás, tolódzkodás, muscle up/nőknél pedig kelepfelhúzódás) versenygyakorlatban kvalifikáljuk a versenyzőket.

Minden súlykategóriában győztest hirdetünk, amennyiben a nevezőszám az adott kategóriában eléri a 6 főt. Ha nem éri el a 6 főt, akkor az adott súlykategória résztvevői átkerülnek a következő súlykategóriába. Például ha 5 fő könnyűsúlyú versenyző jelentkezik, ők átkerülnek a középsúlyba, és így tovább. Ha a három súlykategória összesen nem éri el a 6 főt, így abban a versenyszámban nem hirdetünk világbajnoki kvalifikált versenyzőt. A további szabálypontok, és hogy kategóriánként hány versenyző jut ki a világbajnokságra, arról nemsokára közzétesszük az információkat itt és kikerülnek a facebook eseménynél.

Jelentkezés:

Freestyle kategória:

A versenyformátum változásából adódó könnyítés, hogy idén nem kell videónevezést küldenie egyetlen versenyzőnek sem. Minden freestyle versenyzőnek el kell küldenie az első, két perces fordulóra tervezett aláfestő zenéjét mp3 formátumban az alábbiak szerint a saját nevével elnevezve:

Példa Pál

Emellett a levélben nevét és súlyát és egy 2 mondatos bemutatkozó szöveget kell megírnia minden versenyzőnek az alábbiak szerint:

  • Példa Pál, 65kg, freestyle jelentkezés
  • Bemutatkozó szöveg: …

A jelentkezést info@szarkaakos.hu e-mail címre kell küldeni.

Power kategória:

Teljes névvel, súllyal és egy 2 mondatos bemutatkozó szöveggel az alábbiak szerint:

  • Példa Pál, 91 kg, power jelentkezés
  • Bemutatkozó szöveg: …

A jelentkezést az info@szarkaakos.hu e-mail címre kell küldeni.

Jelentkezési határidő mindkét kategóriában: 2024. április 14. 23:00

A versenyen való részvétel minimum korhatára 16 év. 18 év alatt gondviselői hozzájárulás szükséges, amelyhez a nyilatkozatot innen tudjátok letölteni.

Helyszín: Thor Gym Újbuda

Eszköz: freestyle és power kategóriában is a Thor Gym újbudai termében állandóan megtalálható Bestrong versenyállvány 3.0.

Bírók: freestyle kategóriában inkognítóban tartjuk, a power kategóriában pedig Lelkes András világbajnoki 2. helyezett (power) és Péteri Dávid foglal helyet a bírói stábban.

Speaker: Rozs Gergely

Nevezési díj:

10000 forint kedvezményesen, március 20.-ig – LEJÁRT!

14000 forint normál áron, március 21.-től április 14.-ig.

Befizetés személyesen a Thor Gym Újbuda, 1116 Budapest, Nándorfejérvári út 40/a címen, vagy banki átutalással a 10403758-86745757-54571001 / Szarka Ákos számlaszámra. Közlemény rovatba a nevedet, a versenykategóriát, és számlázási címedet írd, az alábbi módon a saját neveddel!

,,Példa Pál – power – 1101 Budapest, Példa utca 91.”

Belépés az eseményre nézőként, kísérőként: 1000 forint, a helyszínen a recepción, bankkártyával vagy készpénzzel fizetve.

Facebook esemény ITT, és további információk rendszeresen a facebook és instagram oldalakon!

Nagyon jó felkészülést kívánok mindenkinek!

Szarka Ákos