ONLINE EDZÉS

frissítve: 2023. január

SZEMÉLYI EDZÉS VIDEOCHATEN + INGYEN EDZÉSPROGRAM

Az edző egyetlen tanítvánnyal foglalkozik, külön időpontban. Ők folyamatosan látják egymást az edzés végrehajtása közben, az edzés teljesen személyre szabott. Amennyiben minimum heti rendszerességgel részt veszel ilyen edzésen, úgy a személyre és saját eszközkészletre szabott edzéstervet ingyen elkészítjük neked. Ha nem, akkor az edzésterv díj alapján, 35.000 Ft két hónapra megírva.

Időpont:

Megbeszélés alapján (kérjük, vedd figyelembe, hogy a neked fenntartott időpont miatt 24 órán belüli lemondás esetén is ki kell fizetned az órát).

Alkalom:

10.000 Ft/fő, 60 perc

 

EDZÉSTERV + ESETI VIDEÓKONTROLL

A közösen meghatározott célok alapján kialakított edzésprogram végrehajtását időközönként online edzés formájában kontrolláljuk, hogy a kivitelezés ne sérüljön az önálló munka során. Ha a videochatet nem szeretnéd, más megoldásra is nyitottak vagyunk: például a gyakorlataid kivitelezéseiről küldött videók, beszámolók alapján is tudunk korrigálni leggyakrabban hetente, ha szükséges. Hogy a munka eredményes legyen, az edzésterv minimum két hónapra készül.

Időpont:

Megbeszélés alapján.

Bérlet:

20.000 Ft / hó

 

 

CSOPORTOS EDZÉS ONLINE – JELENLEG NEM AKTÍV

Az edző videón keresztül, képpel és hanggal mutatja be az adott napi edzésprogramot a csoportnak. Ezt követően a résztvevőket figyelemmel kíséri a videochat-en keresztül és javítja a mozgást, ha szükséges. Az edzésprogramot úgy állítottuk össze, hogy az egyes feladatok mindenféle sporteszköz nélkül is végrehajthatók legyenek egyénileg skálázva; otthoni körülmények között is, egyszerű bútordarabokat használva. Ugyanakkor, ha rendelkezésre állnak, a gyakorlatok sporteszközökkel is kivitelezhetők.

Időpont:
kedd / csütörtök / péntek

Bérlet:
20.000 Ft / hó