RÓLUNK

A TIGHT HOLD EDZÉSMÓDSZER

Street workout és saját testsúlyos edzéseinken állandó a jó hangulat, amire szükség is van, mert a mozgásjavításban kritikusnak kell lennünk a tanítványokkal szemben, hogy minél rövidebb és egészségesebb úton érjék el azt, amiért csatlakoztak hozzánk.
Mivel a nálunk zajló edzések egyik kiemelt szereplője a váll, komoly hangsúlyt fektetünk egészségének megőrzésére és mobilitásának javítására. Éppen ezért az edzések szerves részét képezik a vállat érintő egészségfejlesztő gyakorlatok, mindamellett, hogy az olyan klasszikus sportági elemek rávezető gyakorlataival is foglalkozunk, mint a húzódzkodás, a muscle up, a zászló vagy az egykezes húzódzkodás. Az edzéstervezésben minden mozgásmintára kiterjedően programozunk, amihez szükség esetén súlyzós kiegészítést is alkalmazunk, így nem marad ki egyetlen terület sem. Óráinkon megjelenik továbbá a TRX, a gyűrű és a mászókötél is, hogy csak néhány további eszközt említsünk színes palettánkról.

Edzésmunkánk a kezdőktől és a versenyzőkig minden szintre kiterjed, vagyis mindenkire, aki saját testsúllyal akar edzeni, vagy megunta a súlyzós edzés bármely ágát. Óráinkat jó szívvel ajánljuk kiegészítő, erőfejlesztő sportágként is például fal- és sziklamászóknak, de a manapság egyre népszerűbb terep-akadályfutó versenyeken történő gyors és fájdalommentes mászásra is felkészítünk. Végül, de nem utolsó sorban edzéseink annak is jó tanulási lehetőséget biztosítanak, aki edzői eszköztárát bővítené egy számára új mozgásformával, ha pedig valaki a jövő street workoutvilágbajnokaként szeretne dobogóra állni, személyre szabott edzésprogrammal és sok-sok év versenyzői tapasztalattal számára is hasznosak leszünk.

BESTRONG EGYÜTTMŰKÖDÉS

,,Küldetésünk az egészséges életmód népszerűsítése és minőségi sportolási lehetőség biztosítása mindenki a számára. Minket az inspirál, ha láthatjuk, hogy az emberek akik a sportparkjainkban edzenek, napról napra erősebbek, fittebbek, egészségesebbek és motiváltabbak.

Több, mint 14 év tapasztalattal rendelkezünk sport- és fitneszeszközök tervezésében, gyártásában és telepítésében. Termékválasztékunk gondosan átgondolt koncepció alapján került kidolgozásra, melyeket minden esetben nemzetközileg elismert sportolókkal és sportszakemberekkel teszteltünk. 

A piacon eltöltött idő alatt Magyarország vezető kültéri sportszergyártó vállalata lettünk, ezalatt 20 országban közel 1500 sportparkot telepítettünk.” – bestrong.com

2015. óta tart a Bestrong és Szarka Ákos együttműködése, ami indult egy kiemelkedő színvonalú versenyzői szponzorációval. Ennek keretein belül érkezett meg hozzánk Szarka Ákos és a Bestrong közös tervezése nyomán az első olyan mobil street workout park, amin aztán, minőségének köszönhetően akár nemzetközi versenyeket is meg lehetett rendezni. Azóta ebből a parkból több, a Bestronggal közösen továbbfejlesztett verziót is használtunk, így része edzéseinknek ma is a 3. változat. Ennek tágas méretei lehetővé teszik a legmagasabb szintű elemek gyakorlását is, ugyanakkor könnyen variálhatóak a rúdmagasságai, mindamellett, hogy stabil, anélkül, hogy a talajhoz lenne rögzítve.

A Szarka Ákossal való együttműködés azóta a versenyzői szponzorációból edzői támogatássá fejlődött, így segítve a legprofibb sporteszközökkel azok minőségi edzéslehetőségét, akik hozzánk járnak, akár csoportos, akár személyi edzésre Emellett az edzői képzésre látogató edző szakembereknek is a legmagasabb szinttű street workout és saját testsúlyos edzés infrastruktúrát tudjuk prezentálni a Bestronggal.

Az edzői stáb rendszeres visszajelzéssel segít a leghatékonyabb eszközök legyártásában a Bestrongnak azzal, hogy felhasználóként teszteli a már alkalmazott sporteszközeit, emellett proaktívan segít ötletelni abban, hogy milyen eszközzel lenne érdemes fejleszteni a Bestrong sporteszköz gyártási termékpalettán.

street workout

NE MARADJ LE A LEGFRISSEBB
TARTALMAKRÓL!

Kövess Facebookon és Instagramon, hogy elsőként értesülj a soron következő versenyekről és workshopokról, kitelepülésekről, és találkozzunk élőben!