SZOLGÁLTATÁSAINK

Street workout és saját testsúlyos edzések, csoportosan és személyi edzés formájában, kezdőknek és haladóknak, versenyfelkészítést is vállalva, elsődleges vagy kiegészítő sportként, 12 éves kortól… Edzéseinket tehát (szinte) mindenkinek ajánljuk, aki saját testsúllyal szeretne edzeni, vagy megunta a súlyzós edzés bármely ágát, esetleg edzői eszköztárát bővítené egy számára új mozgásformával. Egy biztos: a jó hangulat valamennyi óránkon garantált, amire szükség is van, hiszen a mozgásjavításban kritikusak vagyunk tanítványainkkal, hogy minél rövidebb és egészségesebb úton érjék el azt, amiért eljöttek hozzánk.

2015-ben itthon elsőként szerveztünk street workout tanfolyamot olyan edzőknek és érdeklődőknek, akik szerették volna egy párhétvégés képzés alkalmával elmélyíteni ismereteiket. Képzéseink során használható kiegészítést adunk az egyéb mozgásformákkal már dolgozó edzőknek, de a rekreációs jelleggel sportolók is hasznos tudásra tehetnek szert nálunk, melyet edzéseik során kamatoztathatnak. Szemináriumaink időtartama az egynapostól a több hétvégésig terjed, a részvétel előképzettséget nem igényel.

Részletek hamarosan…

Az elmúlt években számos eseményen léptünk már fel 4-5 fős csapatunkkal, így visszatérő vendégei voltunk többek közt a népszerű Volkswagen Találkozó Hippifalujának is.

Az adott rendezvényre igény esetén profi Bestrong versenyállványunkkal települünk ki, amely 6-8 perces bemutatóink után biztonságosan használható az érdeklődők, mozogni vágyók körében is – edzői felügyeletünk és szakmai segítségünk mellett. Meglévő eszközparkra szintén örömmel koreografálunk bemutatót.

A street workout mint élsport fejlesztése is több éve a hivatásunk része. Hogy a versenysportból a lehető legtöbbet hozzuk ki, nemzetközileg is elismert tagjainknak köszönhetően számos belföldi és külföldi versenyen töltünk be bírói, zsűrielnöki szerepet.

A street workout és saját testsúlyos versenyek szervezése terén többéves tapasztalattal rendelkezünk, így a közreműködésünkkel lehetőség nyílik arra, hogy akár egy nagyobb esemény részeként látványos programot biztosítsunk egy általunk szervezett versennyel.

Ha érdekel valamelyik tevékenységünk, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot!

street workout

NE MARADJ LE A LEGFRISSEBB
TARTALMAKRÓL!

Kövess Facebookon és Instagramon, hogy elsőként értesülj a soron következő versenyekről és workshopokról, kitelepülésekről, és találkozzunk élőben!