TANÍTVÁNYAINK SIKEREI

Közösségi felületeinken rendszeresen közzétesszük, hogyan fejlődnek tanítványaink a módszerünkkel.

Nagy Gábor

Informatikai területen dolgozik. Számos sportágat kipróbált, úgy, mint a konditermi erőedzés, illetve régebben a squash és most alkalmanként a szituációs lövészet.

Céltudatos, mindig határidőket állít magának.

Street Workout elemek elsajátításáért érkezett hozzánk, egy éve tanul a mi edzésrendszerünkben.

Beleznay Gyula, 45 év felett

Fekvőtámasz +70kg, 5 ismétlés

Szandavári Balázs, Házi Bence

Muscle up

Házi Bence, 26 éves:

,,A sportolásra hobbiként tekintek, másfél éve kezdtem a street workoutot, ez alatt erőben rengeteget fejlődtem, elértem a muscle up-ot majd a zászlót is. További céljaim közé tartozik a támaszmérleg kitartása és emellett a dinamikus gyakorlatokból is minél többet elsajátítani.”

Vargha Dominik, 18 éves

Zászló

 

,,Vargha Zsolt Dominik vagyok, kisgyermek korom óta sokféle sportot kipróbáltam már, fociztam, úsztam, triatlonoztam és néhány évig mountain bikeoztam. Tavaly találtam rá a Thor Gym edzőteremre és eldöntöttem, hogy kipróbálom ezt a számomra teljesen új mozgásformát. Az edzőmnek Jokhel Mátyásnak köszönhetően, hamar megkedveltem a street workoutot. Matyi egy kiváló edző, nagyon sokat segít nekem, biztat, megtanít a gyakorlatok helyes kivitelezésére, ami egyedül nem menne. Többnyire a saját testsúllyal végzünk különböző erősítő gyakorlatokat,  fejlesztve az izomzatot, a koordinációt és az állóképességet. A látványos fejlődéshez nagyon fontos a rendszeresség és a gyakorlatok helyes végzése. A kitartó munkának megvan az eredménye, de fontos mellette figyelni a helyes táplálkozásra és pihenésre is. Célomként egy amatőr versenyt tűztem ki. A vizsgáim miatt most csak heti 2 alkalommal tudok a terembe edzeni, de igyekszem otthon még eggyel kiegészíteni.”

Szabó Gergő

Muscle up

Spergel Bálint, 26 éves

Muscle up gyűrűn

 

,,Szoftverfejlesztőként dolgozom, versenyzőként 6-6 évig íjászkodtam és eveztem világ és országos bajnoki eredményekkel. Ezek után többmindent kipróbáltam, mint a Krav-maga, Judo, konditermi edzés.

Dinamika és erő téren is sokat szeretnék még fejlődni.

Lassan fél éve járok edzeni.”

Polgár Miklós, 37 éves

Muscle up gyűrűn, home training

 3D grafikus

,,Mindig is szerettem a különböző sportokat és már iskolás éveim során rendszeresen jártam edzésekre. A főiskolai évek alatt ez a rendszeresség azonban egyre inkább elmaradt. Idővel ez a testalkatomra is negatívan hatott, ráadásul, munkámból adódóan, sok időt töltök számítógép előtt ülve. A fentiek miatt szerettem volna olyan edzés lehetőséget, amely fejleszt fizikálisan és változatos is egyben.

Egy éve kezdtem el a street workout edzéseket és, azóta az életem részévé vált. Mindig is lenyűgöztek a különböző street workoutos gyakorlatok és sokáig nem is igazán gondoltam rá, hogy ezzel érdemes lenne elkezdenem foglalkozni. Szerencsére a Tight Hold-nál remek közösségre és edzőkre találtam. Különösen tetszik, hogy minden gyakorlatnak létezik szinte bárki számára elsajátítható variációja és jól felépített progresszión keresztül elsajátíthatóvá válnak az eleinte lehetetlennek tűnő gyakorlatok. Amióta TH-nál edzem, azóta nincs derék problémám (korábban volt gerinc porckorong gyulladásom), valamint megszűnt egy ritkán előforduló, de nagyon zavaró fejfájásom is. Szerencsére a vírushelyzet alatt is zökkenőmentesen tudtuk folytatni az erősítő edzéseket online home training formájában.

Természetesen az edzések a fizikumra is jótékonyan hatnak és szemmel látható a fejlődés, viszont erre úgy tekintek, mint egy pozitív mellékhatás. Elsősorban a különböző gyakorlatok elsajátítása és a közösség motivál. Különösen tetszik benne, hogy sosincs vége, mindig vannak további mélységei, új vagy nehezebb gyakorlatok, progressziók.

Számomra az első nagyobb mérföldkő, amelyet sikerült elérnem, a muscle-up volt gyűrűn. Ez hatalmas sikerélmény és rengeteg motivációt ad, ugyanakkor a kisebb fejlődéseknek is nagyon tudok örülni.

Másik kedvelt sport számomra a bouldering (beltéri kötél nélküli falmászás) és a Tight Hold-os edzések remekül harmonizálnak vele, meglehetősen nagy a transzferhatás a két sport között.”

Kovács Zoltán

Orosz tolódzkodás

Nagy Gábor

Zászló

Beleznay Gyula

Fekvőtámasz +70kg, 5 ismétlés

Nagy Gábor

Freestyle, ügyességi kombináció

Harmati Bea

kézállás

Szandavári Balázs

Muscle up lassan, gyűrűn

Tóth Dániel

Muscle up + 10kg

Varga-Tóth Máté

Támaszmérleg + magas ülőtartás

Beleznay Gyula

Muscle up gyűrűn

Horváth György

Muscle up gyűrűn

Kovács Zoltán

Mellső függőmérleg egy lábbal

Farkas Márton, 33 éves

Muscle up

 

,,Fotósként dolgozom ezért fontos volt, hogy olyan mozgásformát találjak, amit rugalmasan akár helytől függetlenül tudok gyakorolni. Gyerekkorom óta sportolok, nyitott vagyok az új sportágakra, így került képbe a street workout is. Szeretem, hogy az újabbnál-újabb gyakorlatok állandó kihívást jelentenek számomra, a fejlődés pedig folyamatos és garantált.”

Bánki Bálint, 18 éves

Muscle up gyűrűn

,,18 éves vagyok, és nagyjából 2 éve foglalkozom komolyabban a sporttal. Régebben a barátaimmal jártam le kültéri edzőparkokba edzeni, és akkor szerettem meg ezt a sportot. A mozgásformában az tetszett meg leginkább, hogy milyen sokféle és látványos statikus, és dinamikus elemek vannak, amikből akár kombinációkat is létre lehet hozni. Célom, hogy folyamatosan fejlődjek magamhoz képest, és minél több ilyen elemet tanuljak meg szabályosan, és később még akár versenyekre is járhassak.”

Angyal Márk, 15 éves

Muscle up gyűrűn

,,15 éves vagyok és jelenleg informatikusnak tanulók. Tavaly kezdtem el űzni a street workoutot. Ezelőtt több sportot is kipróbáltam (úszás, foci, különböző küzdősportok), de legjobban ez áll hozzám a legközelebb. Ami megfogott benne az az, hogy az emberi testből mi-mindent lehet kihozni gyakorlással és edzéssel. Célom az, hogy a technikákat és más dinamikai elemeket elsajátítsak, fizikailag is topon legyek.”

 

 

Ádám Gergely

Shrimp flip

 

 

Ádám Gergely

Cheat gienger

Boda Gábor

Muscle up gyűrűn

Nagy Gábor

Freestyle kombináció

Szandavári Balázs

Muscle up + 5kg

Boros Gergő

Dragon 360 x 3

Boja Sára

kézállás

Szemán Zoltán

Muscle up gyűrűn

Hoffmann Bence

Muscle up gyűrűn

Vargha Dominik

Muscle up

Steinmann Nikolett

húzódzkodás

Veszprémi Nikolett

húzódzkodás

street workout

NE MARADJ LE LEGFRISSEBB 

TARTALMAKRÓL!

Kövess Facebookon és Instagramon, hogy elsőként értesülj a soron következő versenyekről és workshopokról, kitelepülésekről, és találkozzunk élőben!